Wie ben ik?

Ken je mij nog niet en ben je dus benieuwd wie er achter deze website zit? Lees dan gauw verder.

Mijn naam is Rosanne en ik bezoek graag rommelmarkten en kringloopwinkels. Mijn interieur bestaat daarom ook grotendeels uit tweedehands spullen. Ik woon in een jaren 30 woning dus dit past perfect! Ik wil jullie graag mee laten kijken in mijn interieur, alle verbouwingen aan mijn huis laten zien en mooie rommelmarktvondsten met jullie delen.

Hoe is deze website ontstaan?
Ik ben deze website begonnen met een webshop, de verkoop van tweedehands spullen ligt nu op een lager pitje en daarom is de shop van de website verdwenen. Maar hoe is dit dan allemaal ontstaan?
Van 2008 tot 2010 heb ik de creatieve opleiding ‘medewerker product presentatie’ gedaan op het ROC van Twente in Enschede. Erg leuk en super leerzaam! Daarna heb ik de opleiding Design & Styling gedaan op het AOC in Enschede en tijdens deze opleiding is mijn liefde voor brocante begonnen. 
In het derde jaar van deze opleiding heb ik stage gelopen bij een brocantewinkel/webshop. Tijdens deze stage kwam er een leuke opdracht op mijn pad waardoor ik mijn afstudeeropdracht een jaar eerder heb kunnen doen dan de bedoeling. Het organiseren van een brocantemarkt! Hier ben ik excellent voor geslaagd en zo was ik op mijn 20e klaar met school. 

Meteen ben ik aan de slag gegaan met het bouwen van een webshop. Deze is in september 2013 live gegaan.
In die tijd heb ik niet stil gezeten, ik was aan het solliciteren en tegelijkertijd kwam er wat leuks op m’n pad. Ik kon samen met een vriendin, die toen der tijd ook een brocante webshop had, samen een winkelpandje huren in Borculo. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen, we deelde de ruimte, de huur en de werktijden.
In november 2013 opende de brocante winkel!
Na 10 maand stopte mijn collega er helaas mee, ik heb de ruimte toen 2 maanden met mijn schoonmoeder gedeeld. Toen werd het een combinatie van brocante en aquarellen.

Na die 2 maand ben ook ik er mee gestopt. Ik had ondertussen gewoon een baan gevonden en om alle uren alleen in de winkel te staan, de huur alleen te moeten betalen en de ruimte gevuld te houden was iets te hoog gegrepen.
Dit was wel een avontuur dat ik nooit had willen missen, wie kan op z’n 22e zeggen dat die een eigen winkel heeft gehad? IK! 🙂

Brocante markten
Ik heb mijn spullen niet alleen via een webshop verkocht. Een aantal keer per jaar stond ik op een brocante markt, vaste prik was de Vive La France in Hummelo en de Brocante Parade in Diepenheim. In dit blogbericht deel ik foto’s van alle brocantemarkten waar ik de afgelopen jaren gestaan heb.
In 2015 heb ik een verslag geschreven over hoe z’n weekend nou verloopt. Ik woonde toen nog bij mijn ouders en had de opslag bij de buren.

Hoe kom ik aan al deze spullen?
Alle rommelmarkten in de buurt ga ik af, en elke keer verklaar ik die mensen massa die voor de ingang staat te wachten voor gek.. Maar ja.. Ik sta daar toch ook elke keer zelf weer tussen alsof m’n leven er vanaf hangt.
Stel je voor dat iemand anders je voor is met een mooie vondst.
Ik kan zo genieten als ik mooie spullen heb gescoord voor weinig geld! Thuis lekker de boel schoonmaken en ons interieur weer omgooien zodat de nieuwe spullen er bij in kunnen. Spullen die ik dan over heb gaan door naar de webshop of neem ik mee naar een brocante markt.
Ook houd ik Marktplaats een beetje in de gaten, maar dit geeft toch een minder geluk gevoel dan een hele ochtend rond struinen op een rommelmarkt.

Mocht je nu benieuwd zijn geworden naar ons interieur? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram.
Ik plaats hier alleen maar foto’s van ons interieur!
Je kunt deze pagina ook bekijken als je zelf geen Instragam account hebt.

Zo, nu weet jij wie ik ben.. Maar ik weet natuurlijk niet wie jij bent en wat je van mijn website vind?
Als je wilt kun je een leuk berichtje achterlaten onderaan deze pagina, ik vind het leuk om te lezen wat je van mijn site vind en of ik je misschien geïnspireerd heb om iets op een bepaalde manier te stylen of om een erfstuk van je grootouders in je interieur op te nemen.

Mocht je mij privé willen spreken? Je mag me altijd mailen, appen of bellen.
Kijk voor mijn gegevens op de contact pagina.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *