1. Bestellen
Uw bestelling wordt binnen 24 uur door middel van een email bevestigd. Het kan voorkomen dat ik een bestelling moeten weigeren, dit kan komen door het niet volledig invullen van het bestelformulier. Dit zal ik u dan zo spoedig mogelijk laten weten.
Wanneer het bestelde artikel onverhoopt niet voorradig is, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op via mail of telefoon.

2. Prijzen en betalingen
Alle prijzen op de site zijn weergegeven in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders staat vermeld. De betaling dient, nadat u van mij een orderbevestiging hebt ontvangen met daarin het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op het aangegeven bankrekeningnummer.

Ik hanteer twee mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling;
U kunt bij de afronding van de bestelling kiezen voor de volgende betaalmogelijkheden.

Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL80 SNSB 0859 6597 63 t.n.v. R. Brandenbarg.
Let op; Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Contant
Indien u heeft gekozen om de bestelling af te halen dan kunt u de bestelling contant bij afhalen voldoen.

3. Levering
Ik neem uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst in behandeling. Als de betaling bij mij binnen is zal ik zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvangt u hierover een email. Ik verpak de pakketten met uiterste zorg en nadat ik ze heb afgeleverd bij het postkantoor neem ik geen verdere verantwoording meer. Echter zal ik er alles aan doen om misstanden te voorkomen. Ik bewaar de trackcode om de pakketten te kunnen volgen. Ik stel het zeer op prijs dat u mij via de mail of in het gastenboek laat weten of het pakketje goed is aangekomen en aan uw wensen voldoet.

Het verzenden van de artikelen gaat via de TNT en heeft de volgende tarieven.
Overzicht tarieven voor verzenden binnen Nederland.
0 – 10 kg €7,25
10 – 30 kg €13,50

Ook verstuur ik buiten Nederland. U krijgt een nieuwe orderbevestiging, omdat ik de verzendkosten dan moet herberekenen. Ik verzend via PostNL, dus de tarieven hiervoor kunt u vinden op www.postnl.nl.

Indien de artikelen door afmeting of gewicht niet verzonden kunnen worden dan vermeld ik dit al bij het artikel op de website. U kunt dan een afspraak maken om het artikel te komen ophalen.
Indien de bestelling slechts uit kleine artikelen bestaat die door de brievenbus passen en niet zwaarder zijn dan 2 kg dan kan ik hiervoor brievenbuspost hanteren. De verzendkosten zijn dan maximaal €4,50.


4. Retourzending
Ik probeer zo duidelijk mogelijk een artikel te omschrijven en te presenteren en bij de gebruikte brocante artikelen probeer ik zo helder en eerlijk mogelijk de gebruikssporen aan te geven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel of bestelling om wat voor een reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoen dan mag het artikel binnen 14 dagen retour gezonden worden. Bij het retour zenden, stuur je binnen 2 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail naar info@liefdevantoen.nl met vermelding van het factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank-of gironummer waarop ik het verschuldigde bedrag kan overmaken.
Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakking retour gezonden te worden. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant.
Ik accepteer geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.
De door mij gemaakte verzendkosten worden niet terug betaald.

5. Op tijd klagen en aansprakelijkheid
Voor zakelijke bestellingen geldt dat u eventuele klachten, onvolkomenheden naar aanleiding van het geleverde en dergelijke uiterlijk binnen 5 werkdagen schriftelijk en onder opgave van een duidelijke reden aan mij dient te melden. Voor particuliere bestelling geldt de reguliere wettelijke termijn.

Veel van mijn brocante artikelen hebben al een leven gehad en vertonen dan ook gebruikssporen. Gelet hierop, is mijn eventuele aansprakelijkheid (uiteraard voor zover mogelijk en toegestaan) als volgt beperkt;
Er ontstaat pas aansprakelijkheid voor eventuele schade, nadat u mij (1) eerst schriftelijk in de gelegenheid heeft gesteld om eventuele tekortkomingen weg te nemen en (2) mij daarvoor een minimale termijn geeft van vijf werkdagen en (3) ik die termijn ongebruikt heb laten verstrijken.

Ingeval ik aansprakelijk mocht zijn voor enige schade, dan is mijn aansprakelijkheid (behoudens opzet of grove schuld) te allen tijde beperkt tot een maximum bedrag van €500,-. Alleen vergoeding van directe schade komt voor vergoeding in aanmerking.

Vergoeding van gevolgschade (zoals geleden verliezen, gederfde winst, stagnatieschade, schade die het geleverde goed aan andere zaken/goederen of personen mocht toebrengen) vindt niet plaats. U dient zich desgewenst zelf tegen deze schades te verzekeren.

Ik ben niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik- of het verwerken van een door mij geleverd artikel.

Ik zorg voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. Ik ben ook niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Kleuren van de artikelen / foto’s op website kunnen enigszins afwijkend zijn van de werkelijke kleuren.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste een mail ontvangen bij een nieuwe update?
Aanmelden

Reviews van klanten

 • Rick

  15-01-2021 | 11.44

  Thanks voor de mooie kolenkit. We hebben net een mooie houtkachel, waar deze erg mooi naast staat met onze gietijzeren pook&tang er in.
  Ik ga deze website zeker onthouden 

 • Ans van de Snepscheut

  07-01-2021 | 15.56

  Bedankt voor het pakje en het leuke geluksbordje.
  Ik ga nog na denken over de plaats waar ik alles ga ophangen.

 • Harold Heeringa

  02-12-2020 | 21.38

  Hoi Rosanne,

  Bedankt voor de snelle verzending😀
  Ik ben er blij mee, ik ga de melkbus over spuiten in een mooie zacht groene kleur. Een bloemetje erin en mijn decoratie bus is klaar... 👍

  Groetjes, Harold

Lees meer..

© 2012 - 2021 Liefde van toen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel