Ben je benieuwd wie er achter deze website zit? Lees dan gauw verder.

Mijn naam is Rosanne en ik bezoek graag rommelmarkten en kringloopwinkels. Mijn interieur bestaat grotendeels uit tweedehands spullen en omdat ik niet alles zelf kan houden bied ik het hier te koop aan.

Hoe is deze webshop ontstaan?
Van 2008 tot 2010 heb ik de creatieve opleiding 'medewerker product presentatie' gedaan op het ROC van Twente in Enschede. Erg leuk en super leerzaam! Daarna heb ik de opleiding Design & Styling gedaan op het AOC in Enschede en tijdens deze opleiding is mijn liefde voor brocante begonnen. 
In het derde jaar van deze opleiding heb ik stage gelopen bij een brocantewinkel/webshop. Tijdens deze stage kwam er een leuke opdracht op mijn pad waardoor ik mijn afstuurdeeropdracht een jaar eerder heb kunnen doen dan de bedoeling. Het organiseren van een brocantemarkt! Hier ben ik excellent voor geslaagd en zo was ik op mijn 20e klaar met school. 

Meteen ben ik aan de slag gegaan met het bouwen van een website. Deze is in september 2013 live gegaan en daar ben jij nu op aan het rond kijken. Bedankt dat je er bent! ;-)
In die tijd heb ik niet stil gezeten, ik was aan het solliciteren en tegelijkertijd kwam er wat leuks op m'n pad. Ik kon samen met een vriendin, die toen der tijd ook een brocante webshop had, samen een winkelpandje huren in Borculo. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen, we deelde de ruimte, de huur en de werktijden. In november 2013 opende de brocante winkel!
Na 10 maand stopte mijn collega er helaas mee, ik heb de ruimte toen 2 maanden met mijn schoonmoeder gedeeld. Toen werd het een combinatie van brocante en aquarellen.

Na die 2 maand ben ook ik er mee gestopt. Ik had ondertussen gewoon een baan gevonden en om alle uren alleen in de winkel te staan, de huur alleen te moeten betalen en de ruimte gevuld te houden was iets te hoog gegrepen.
Dit was wel een avontuur dat ik nooit had willen missen, wie kan op z'n 22e zeggen dat die een eigen winkel heeft gehad? IK! :)


Brocante markten
Je kunt mijn spullen niet alleen in deze webshop vinden. Een aantal keer per jaar sta ik op een brocante markt, vaste prik is de Vive La France in Hummelo en de Brocante Parade in Diepenheim. Mijn markten agenda kun je ook vinden op deze website, hier staat een overzicht van alle markten waar ik ben geweest en waar ik dit jaar nog naar toe ga. 
In 2015 heb ik een verslag geschreven over hoe z'n weekend nou verloopt. Ik woonde toen nog bij mijn ouders en had de opslag bij de buren. Nu woon ik samen met mijn vriend in een ruime jaren 30 woning in Groenlo. Dus nu heb ik gelukkig alles thuis staan en gaat het in en uit pakken een stuk makkelijker.

Hoe kom ik aan al deze spullen?
Alle rommelmarkten in de buurt ga ik af, en elke keer verklaar ik die mensen massa die voor de ingang staat te wachten voor gek.. Maar ja.. Ik sta daar toch ook elke keer zelf weer tussen alsof mn leven er vanaf hangt.
Stel je voor dat iemand anders je voor is met een mooie vondst.
Ik kan zo genieten als ik mooie spullen heb gescoord voor weinig geld! Thuis lekker de boel schoonmaken en ons interieur weer omgooien zodat de nieuwe spullen er bij in kunnen. Spullen die ik dan over heb gaan door naar de webshop of neem ik mee naar een brocante markt.
Ook houd ik Marktplaats een beetje in de gaten, maar dit geeft toch een minder gelukkig gevoel dan een hele ochtend rond struinen op een rommelmarkt.

Mocht je nu benieuwd zijn geworden naar ons interieur? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram.
Ik plaats hier alleen maar foto's van ons interieur!
Je kunt deze pagina ook bekijken als je zelf geen Instragam account hebt.

Zo, nu weet jij wie ik ben.. Maar ik weet natuurlijk niet wie jij bent en wat je van mijn webshop vind?
Als je wilt kun je een leuk berichtje achterlaten in het gastenboek, ik vind het leuk om te lezen wat je van mijn site vind en of ik je misschien geinspireerd heb om iets op een bepaalde manier te stylen of om een erfstuk van je grootouders in je interieur op te nemen.

Mocht je mij prive willen spreken? Je mag me altijd mailen, appen of bellen.
Kijk voor mijn gegevens op de contact pagina.

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste een mail ontvangen bij een nieuwe update?
Aanmelden

Reviews van klanten

 • Rick

  15-01-2021 | 11.44

  Thanks voor de mooie kolenkit. We hebben net een mooie houtkachel, waar deze erg mooi naast staat met onze gietijzeren pook&tang er in.
  Ik ga deze website zeker onthouden 

 • Ans van de Snepscheut

  07-01-2021 | 15.56

  Bedankt voor het pakje en het leuke geluksbordje.
  Ik ga nog na denken over de plaats waar ik alles ga ophangen.

 • Harold Heeringa

  02-12-2020 | 21.38

  Hoi Rosanne,

  Bedankt voor de snelle verzending😀
  Ik ben er blij mee, ik ga de melkbus over spuiten in een mooie zacht groene kleur. Een bloemetje erin en mijn decoratie bus is klaar... 👍

  Groetjes, Harold

Lees meer..

© 2012 - 2021 Liefde van toen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel